Bravo, dečki!

VIDEO: Janke i Marke snimili spot za ‘Karte’, vrijeme je da ga pogledate!

Objavljeno: 15.05.2024. zagorjeinternational

Janke i Marke imaju prvi spot! Podsjetimo, dečki su nakon dugo godina zajedničkog sviranja odlučili snimiti prvu zajedničku pjesmu, naziva ‘Karte’, a sada je stigao i profesionalni spot!

– Karte su podijeljene! Pošto kod nas nikad ništa nije normalno, zašto bi onda pjesma izašla kako smo cijelo vrijeme govorili? Odlučili smo da ide van baš sad! Podijelite pjesmu da bi cirkus stigao do čim više ljudi, neka ljeto počne, pjesma svira, čaša se natače! – poručuju Janko Cigula i Marko Tušek, simpatičan zagorski duo.

Spot je snimljen na imanju ‘Old Village’ Marija Bistrica, a snimio ga je Denis Kotarski iz ‘Studija Fokus’ Zabok.

Dečki su nas kratko podsjetili kako je sve počelo…

– Zajedno sviramo već nekih desetak godina, primarno harmoniku i gitaru, a u nekim slučajevima kada je više ljudi, uzimamo i pojačanje pa nas je troje te dodajemo kahon. Janke svira gitaru, završio je osnovnu glazbenu školu, a uz to što svira, glavni je vokal i u glavi ima praktički sve tekstove. Marke nema glazbene škole, samouk je, a uz to što svira harmoniku, svira još i gitaru i kahon. Pokušava pjevati prateći vokal i neke pjesme od Željka Bebeka i Thompsona, a Dražena Zečića ima u malom prstu. Na našim nastupima nije primarno samo sviranje, nego želimo cijelu večer učiniti posebnom, od druženja s ljudima, nazdravljanja, neke zanimljive priče ili vica, energija nam je prioritet i vjerujemo da u tome uspijevamo – kažu Janke i Marke.

Momci, sretno u nastavku karijere!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba