Počinje izbor Miss Hrvatske,  jedna od ovih djevojaka kreće po titulu

Tko će biti nasljednica Tomislave Dukić?

Objavljeno: 15.05.2024. zagorjeinternational

Tomislava Dukić okrunjena je kao Miss Hrvatske  i natjecat će se na izboru Miss Svijeta koji će se održati na proljeće sljedeće godine. I dok se lijepa Tomislava priprema za 72.Miss World kreću županijska natjecanja i borba za mjesto u finalu jubilarnog izbora 30. Miss Hrvatske. 

Prvi u nizu dvadeset županijskih izbora je Miss Zagrebačke županije za Miss Hrvatske koji će se održati u petak u dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Velikoj Gorici. Sedam lijepih djevojaka pokušat će osvojiti ručno izrađenu krunu dizajnerice Ivane Milun. Nježna kruna iz Gallery Gemstone optočena je dragim kamenom smaragdom te poludragim kamenom moonstone i zaslužit će je svaka pobjednica županijskog izbora koja uđe u veliko finale 30. Miss Hrvatske. Djevojke će predstaviti novu modnu kolekciju hrvatskog branda Calico Mood, a prošetat će pozornicom i u vjenčanicama Nikolina. Za šminku se brine Učilište Profokus, a za frizure Blowout bar. Voditelj programa je Davor Garić.

– Jako mi je drago da se izbor u Zagrebačku županiju vratio nakon četiri godine. Posebno se zahvaljujem pokroviteljima Turističkoj zajednici Zagrebačke županije, Gradu Velika Gorica i gradonačelniku Krešimiru Ačkaru, hvala i Gradu Sv.Ivan Zelina, Gradu Dugo Selo, cvjećarnici White Poppy, Balon centru, Amuerte ginu i Chelos baru gdje je održan casting i gdje će biti službeni after party – izjavila je Iva Loparić Kontek, vlasnica licence i direktorica Miss Hrvatske za Miss Svijeta. 

U nastavku donosimo galeriju fotografija i biografije natjecateljica:

1. INES OPAČIĆ – Ines ima 20 godina, visoka je 171 cm i studentica je fakulteta Informatičkog managementa. Članica je vatrogasnog društva, a od sportova nekada je trenirala odbojku. U slobodno vrijeme putuje  šeta svog psa pomeranca. Od stranih jezika govori engleski jezik.

2. ANA TUTIĆ – Ana ima 26 godina, visoka je 172 cm i na petoj je godini Medicinske škole. Nogometom se bavi od svoje osme godine i igra za NK Sesvetski Kraljevec. Njoj je sport u krvi jer uz nogomet još je trenirala i odbojku a i cheerleading. Od stranih jezika govori engleski.

3. MAGDALENA PAVLEČIĆ – Magdalena ima 18 godina, visoka je 176 cm i maturantica je Sportske gimnazije u Zagrebu. Igra nogomet za NK Agram već 10 godina. Uz sport voli i svirati tamburicu i gitaru. Od stranih jezika govori engleski i njemački. 

4. ANDREA BURTINA – Andrea ima 21 godinu visoka je 165 cm i studentica je Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Andrea svira klavir od svoje 10. godine, a u slobodno vrijeme bavi se crtanjem i planinarenjem. Od stranih jezika govori talijanski i njemački.

5. MANUELA MLINAR – Manuela ima 25 godina, visoka je 180 cm i studira poduzetnički management na VERN-u i komunikologiju na Hrvatskim studijima. Svira gitaru i klavir, pjeva u zboru a u slobodno vrijeme volontira u Crvenom križu, bavi se fotografijom. Pet godina trenira rukomet i fitness. Profesionalni je model te je nosila reviju za poznatu modnu kuću Prada. Od stranih jezika govori engleski, njemački i francuski. 

6. EMA HELENA VIČAR – Ema Helena ima 22 godine visoka je 176 cm  i studira Međunarodno poslovanje. Bavi se modelingom, a hobi su joj putovanja i snimanje sadržaja za društvene mreže. Osam godina bavila se plesom i gimnastikom. Od stranih jezika govori engleski i njemački. 

7. LETICIJA HAJNIĆ – Leticija ima 18 godina visoka je 167 cm i maturantica je Prve Ekonomske škole u Zagrebu. Hobi joj je jahanje i crtanje te od malena glumi u reklamama. Od stranih jezika govori engleski i njemački. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba