Evo planova za petak i subotu

U Kino Krapina stižu zanimljivi filmski naslovi

Objavljeno: 27.09.2023. zagorjeinternational

Ovog tjedna će se filmovi u Kinu Krapina prikazivati u petak i u subotu.

U petak će se najprije u 19 sati prikazivati animirani avanturistički film ‘Psići u ophodnji: Moćni film’. Nakon što su prije dvije godine osvojili gledatelje, omiljeni psići vraćaju se u najvećoj pustolovini dosad!

Čarobni meteor padne na Adventure City i psićima podari supermoći zbog čega oni postaju Moćni psići. Nevolja nikad ne spava pa su tu naravno i zlikovaci koji im želi preoteti novostečene moći. Oni se, naravno, žele domoći supermoći pod svaku cijenu, a to uključuje dobrobit cijelog Adventure Cityja i njegovih stanovnika. Psići će morati surađivati kao nikad prije, a najmanja među njima, Skye, morat će naučiti vjerovati u sebe. Tu je i najnovija članica ekipe, Liberty, koja hrabro surađuje sa svojom novom ekipom.

Ulaznice se mogu kupiti OVDJE i na blagajni dvorane od utorka do petka od 13 do 17 sati i  sat vremena prije projekcije, a trailer filma pogledajte OVDJE.

Zatim će se u 21 sat prikazivati kriminalistička drama ‘Smrt djevojčice sa žigicama’.

Patolog Fero, svježe rastavljen 40-godišnjak, dolazi u otočki gradić u kojem je s ocem udovcem proveo veći dio svog djetinjstva, kako bi prisustvovao sprovodu kćeri svog prijatelja Globusa, male Mirne. Na otoku se, izvan sezone, događaju čudne stvari: priča se o pojavljivanju ogromnog guštera, mjesni redikul Ranko optužuje fratre da su malu Mirnu prepilili napola, a vrhunac je ubojstvo ‘Djevojčice sa žigicama’ – rumunjske transseksualke Marillene koja se bavila prostitucijom i svoje partnere zarazila gonorejom. Istragom ubojstva bavi se Ferin dobar prijatelj, šef otočke policije Mungos, koji Feru sve više uvlači u istragu. Zahvaljujući medicinskim kartonima onih koji su se na otoku liječili od gonoreje, krug sumnjivaca u se širi: neki od njih su ugledni građani, neki su Mungosovi i Ferini prijatelji.

Ulaznice možete nabaviti OVDJE i na blagajni dvorane od utorka do petka od 13 do 17 sati i  sat vremena prije projekcije, a trailer filma pogledajte OVDJE.

U subotu će se najprije u 19 sati ponovno prikazivati film ‘Psići u ophodnji: Moćni film’, a potom u 21 sat slijedi drama ‘Ubojstvo u Veneciji’.

Detektiv Hercule Poirot je u mirovini i živi povučeno u Veneciji. Usprkos vlastitom protivljenju, pozvan je na seansu na koju nerado odlazi. Kada gost bude ubijen u ukletoj palači u kojoj se održava seansa, Poirot je primoran vratiti se iz mirovine i ponovo upotrijebiti svoje svjetski poznate detektivske vještine. Poirot pritom otkriva skriveni svijet tajni i budi duhove zaboravljene prošlosti.

Ulaznice možete nabaviti OVDJE i na blagajni dvorane od utorka do petka od 13 do 17 sati i  sat vremena prije projekcije, a trailer filma pogledajte OVDJE.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba