Ribolovci su već startali, a svečano otvorenje je ove godine u vinogradu OPG-a Cvek s početkom u 10 sati

PREGRADA: Danas počinje na daleko poznata manifestacija “Branje grojzdja”

Objavljeno: 16.09.2023. zagorjeinternational

Prvi je dan manifestacije Branje grojzdja, koja se od 16. do 24. rujna održava u Pregradi.

Lijepo vrijeme potaknulo je ribolovce da već u rano jutro dođu kod jezera Gorica i pokažu svoje vještine u ribolovu te se dobro se zabave.

Šahovski klub Pregrada od 10 sati organizira turnir WNajmlajši grozd“ u OŠ Janka Leskovara za one najmlađe.

Samo otvorenje manifestacije je u 10 sati, a ovogodišnja svečanost održat će se u vinogradu OPG-a Cvek Josipa Cveka u Bušinu. Kao i svake godine, otvorenje će uveličati tamburaška sekcija našeg KUD-a Pregrada, a ponovno će se održati i potraga za tajanstvenim grozdom te se veselimo saznati koji će ga sretnik ili sretnica pronaći ove godine.

U 15 sati, u Gorjakovu se igra nogometni kup mjesnih odbora Pregrade, željno iščekujemo saznati koja će ekipa biti najuspješnija.

U popodnevnim satima Savjet mladih Grada Pregrade u Gradskoj kavani organizira Paint&Fun i Paint&Wine, slikarske radionice za djecu i odrasle, dok je od 18 sati na gradskom trgu program za djecu s Kunkom.  

Na Trgu Gospe Kunagorske večeras nastupa Jelene Žnidarić, mlade pop/r’n’b pjevačice poznate pod umjetničkim imenom ZSA ZSA, dok će oni zainteresirani za sport moći gledati revijalnu utakmicu MO grada Pregrade i županove ekipe u Gorjakovu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba