NOVI PODUZETNIČKI POTHVAT U KRAPINI: Otvoren salon za masažu i ljepotu ‘Beauty Bar GaMa’

“Cilj je da nam klijenti pruže priliku i upoznaju nas – vjerujem da će naših ruku djelo i njihovo zadovoljstvo biti najbolji pokazatelj da smo na dobrom putu” 

Objavljeno: 14.09.2023. zagorjeinternational

– Cilj nam je da nam klijenti pruže priliku, da nas upoznaju i vjerujem da će naših ruku djelo i njihovo zadovoljstvo biti najbolji pokazatelj da smo na dobrom putu. Kada budu odlazili s osmijehom, to bi nam bila najveća nagrada. Dođite u Beauty Bar GaMa i uvjerite se u kvalitetu tretmana i usluga – rekao je ponosni vlasnik novootvorenog salona ljepote Alen Gamilec prilikom otvorenja novog poduzetničkog izazova.

Svoja vrata otvorili su na adresi Bregovita ulica 1, u samom srcu Krapine. Iskoristili smo stoga priliku za razgovor s Gamilecom, koji nam je otkrio kako je odlučio pokrenuti vlastiti posao.  

Lista usluga

– U razgovoru sa širokim krugom prijatelja, non-stop se protezalo pitanje masaže i usluga kojih ovdje nema, a opet i ako ih ima, red za čekanje je jako dug. Dodavši tome da sam fizioterapeut po struci, jednostavno je bilo za odlučiti krenuti u privatne vode. Tako ćemo moći pomoći i većem broj ljudi kojima su potrebne klasične, sportske ili relax masaže te im ponuditi aromaterapiju, antistres terapiju, masaže vrućim kamenjem i kineziotaping – ispričao nam je Gamilec te dodao kako je u planu za iduću godinu proširenje na kiropraktiku jer svaka druga osoba ima problema s leđima, a sportaši s istegnućem mišića.

Primarna djelatnost salona jest masaža, ali to ne znači da tu staje ponuda. Obiteljski tim udružio je snage i odlučio o nekoliko područja u poslu.  

– Uz masaže s najkvalitetnijim uljima, žena Martina i kćer Nika će raditi na onoj ‘beauty’ strani, odnosno klijentima će raditi trepavice i nokte – otkrio nam je Gamilec, dodajući kako uz pružanje usluga za građane Krapine i okolice, ima već ostvarenu suradnju sa sportskim klubovima, a u budućnosti je plan pružanja usluga za nepokretne i starije osobe u njihovom prostoru.

Plus za grad

Važnosti poduzetnika i obrtnika za kvalitetu života jednog mjesta svjestan je krapinski gradonačelnik Zoran Gregurović, koji se rado odazvao otvorenju salona koji će pružati prijeko potrebne usluge za koje se nekad moralo odlaziti na daljnji put. 

– Izuzetno sam ponosan na svakog tko se odluči na korak ka kretanju u samostalan posao, otvaranje obrta ili tvrtke. Svaki novi sadržaj je veliki plus za naš grad te mi moramo pružiti potrebnu podršku jer takve odluke nisu ni lake, niti jednostavne. Stoga, čestitam obitelji Gamilec i uz to velika hvala HZZ-u što je kroz mjere samozapošljavanja pripomogao – kazao je prilikom otvorenja gradonačelnik Gregurović zaželjevši uspješan rad i daljnje širenja usluga salona. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba