Za djevojčice i dječake od 4 do 6 godina

U Radoboju počela Univerzalna sportska škola u režiji NK Radoboj

Objavljeno: 11.09.2023. zagorjeinternational

U četvrtak, 7. rujna, s radom je počela Univerzalna sportska škola NK Radoboj. Pokretanjem Univerzalne sportske škole Nogometni klub Radoboj nastojat će pozitivno utjecati na pravilan i kvalitetan razvoj djece. 

Upisom djece u ovaj projekt djeca će naučiti prirodne oblike kretanja koji će im omogućiti daljnji razvoj i napredovanje, kako u tjelesnoj komponenti, tako i u mentalnoj, što se može očitovati u boljoj koncentraciji djece te povezano s tim i u boljem učenju novih sadržaja.

Djeca će se ujedno dodatno socijalizirati te od najranije dobi steći naviku redovite tjelesne aktivnosti kako bi i u kasnijim fazama života održali ne samo tjelesno, već i mentalno zdravlje. Nadalje, djeca će kroz Univerzalnu sportsku školu spoznati koja aktivnost im najviše odgovara te se ujedno i usmjeriti prema njoj.

Za provođenje Univerzalne sportske škole koristit će se oprema i infrastruktura Nogometnog kluba Radoboj – igralište s umjetnom i prirodnom travom, a u slučaju lošeg vremena i u zimskom periodu, škola će se provoditi u sportskoj dvorani OŠ Side Košutić Radoboj.

Univerzalna sportska škola NK Radoboja namijenjena je djevojčicama i dječacima starosti od 4 do 6 godina. 

– Pozivamo sve zainteresirane roditelje da upišu djecu u Univerzalnu sportsku školu NK Radoboj, a za prijavu kao i sve dodatne informacije mogu se obratiti treneru Luki Topolovcu na broj 091/781-53-71 ili tajniku Nogometnog kluba Radoboj, Tomislavu Vidoviću na broj 091/1098-223 – kažu iz kluba. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba