Bogat program zadovoljio je sve - od najmlađih do najstarijih

FOTOGALERIJA: “Sumer fest Tuhelj” i ove godine oduševio posjetitelje

Objavljeno: 06.09.2023. zagorjeinternational

Summer fest Tuhelj 2023.” ispunio je sva svoja očekivanja. Brojna događanja, sadržaji za one najmlađe, koncerti, predstave, druženja i za one naj istančanijeg ukusa… Svatko je mogao uživati i pronaći nešto za svoj ukus.

“A strana Zagorja” uz nastupe domaćeg virtuoza pijaniste Jurice Vugreka, ali i ostalih eminentnih glazbenika poput Stjepana Lacha, Valerije Nikolovske, Tanja & Marko benda, ispunjavali su petkom čarobnim zvucima glazbe terasu Dvorca Mihanović i okolice. Ljubitelji glazbe istančanog ukusa mogli su uživati u ljetnim večerima uz okuse zagorskih specijalitete i probranih vina Zagorja! 

Poznata imena

“Večeri smijeha” srijedom teatra “Cirk Pozor“ uz tržnicu domaćih proizvoda okolnih OPG-ova razveseljavala su i one mlađe, ali i starije koji su pratili nastupe akrobata i žonglera, a i sami se okušali u nekoj od akrobacija.

Atraktivni koncert Severine, uz obilježavanje 20. godišnjice poslovanja Terma Tuhelj okupio je brojne goste iz okolice Zagorja i susjedne Slovenije, a nastup Dražena Zečića i ‘Banana benda’ uz nastup predgrupe ‘F-banda’ bio je prava poslastica za široku masu domaćeg i okolnog stanovništva preplavljujući ulice cijelog Tuhlja i bliže okolice…

Nadalje, 6. kolovoza se održao sad već tradicionalni “Sajmeni dan”, ove godine po osmi puta. Uz izbor najbolje zagorske gibanice – orehnjače te najboljeg gulaša, okupio je više od 60 natjecatelja koji su svoje kulinarsko umijeće predstavili domaćem kulinarskom chefu Tomislavu Špičeku! Brojni posjetitelji koji su se nakon kišnog jutra okupili u centru Tuhlja mogli su uživati u atraktivnoj povorci konja i konjskih zaprega, nastupu mažoretkinja, dječjem kutku za najmlađe i nastupu mađioničara te predstavljanju starih tradicijskih obrta i zanata, uz odličnu gastro ponudu!  

’S pravom u Zagorje’

Kolovoz je u nastavku, nakon tradicijske pučke zabave, uz blagdan Velike Gospe i Dan općine Tuhelj te noćnog nogometnog turnira u Trstenu, bio namijenjen za nastupe ‘stand up’ komičara Aleksandra Lazića i dvojca Alekse Curać Šarić i Saše Turković te kino na otvorenom na atraktivno uređenoj novoj lokaciji – pod zvjezdanim nebom u centru Tuhlja! 

Za kraj, održan je koncert u Klanjcu u organizaciji Glazbenog-plesnog studija “Ritam“. Bila je to glazbena priča u izvedbi vrhunskih glazbenika koji su večer ispunili čarobnim zvucima filmske glazbe, a nastupili su Lucija Jelušić Šimatović, Ivan Šimatović, Vokalni kvartet ‘Sweet Harmony’, uz instrumentalnu pratnju Ognjena Gravora, Roberta Pajića, Ane Barić i Lucije Kovačić. 

“Summer Fest Tuhelj” i ove je godine zabavio brojne domaće i strane posjetitelje te potvrdio da sve više turista s pravom biraju Zagorje i Tuhelj kao ljetnu destinaciju! 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba