NEUNIŠTIV

SRETAN ROĐENDAN: Najbolji mobitel svih vremena proslavio svoj 23. rođendan

Objavljeno: 03.09.2023. zagorjeinternational

Još i danas kada ga upalim na bateriji ima jedna crtica, šale su koje čujemo o nekada najomiljenijem mobitelu na svijetu, Nokiji 3310.

Slavni mobitel lansiran je 1. rujna 2000. godine. Uređaj je krasila njegova izdržljivost i baterija koja mu je prema današnjim standardima kada svaki dan moramo puniti pametne telefone, trajala vječno. Na uređaju je bila instaliranu i zmijica koju su rado igrali svi vlasnici Nokije.

3310 se i dalje proizvodi, doduše u nešto modernijoj verziji. Nova verzija i dalje ima zmijicu, a dolazi u raznim bojama. Dugotrajna baterija traje impresivnih 22 h za vrijeme razgovora te 31 dan u stand by načinu rada.

Kako se hvale u Nokiji: “Baterija traje još dulje! Sjećaš li se vremena kada punjač nije bio tvoj stalni suputnik?”

– Nova Nokia 3310 donosi novi zaobljeni dizajn, s većim 2.4“ polariziranim LCD zaslonom i lagano zaobljenim staklom koji omogućava bolju čitljivost u uvjetima jarkog svjetla. Baterija traje još dulje! Uređaj možeš puniti putem micro-USB priključka. Veliki povratak doživljava i legendarna Zmijica. Na zaslonu u boji zabava je još bolja. Sjećaš li se svog najboljeg rezultata? Misliš da ga možeš nadmašiti? Kućište sada im središnji, lijepo oblikovan gumb za još lakše navigiranje, a prepoznatljive tipke još uvijek se nalaze na samom uređaju. S kamerom od 2MP i LED bljeskalicom moći ćeš zabilježiti još više zabavnih trenutaka. Uređaj ima 2G povezivost za pozive i poruke, FM radio i MP3 player za glazbu – hvale se iz Nokije.

Ako ga želite kupiti za to ćete u nekim trgovinama moći pronaći već od 66 eura.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba