Još jedan ‘biser’ s Jadrana

Ušao gliserom među kupače, a kada je upozoren, pokazao im guzicu i derao se da je branitelj 

Objavljeno: 28.08.2023. zagorjeinternational

U subotu se u uvali Jazi na otoku Molatu dogodio incident. Naime, u propisno ograđeno kupalište, u samo mjesto za kupaće, je brodicom ušao neodgovorni skiper, a nakon što je upozoren od strane mještana i kupača, skinuo je gaće i kazao ljudima golu stražnjicu, piše Morski.hr.

– Kupači koji su se zatekli pred pramcem brodice negodovali su i upozorili kako “krunica” postoji da bi se spriječio ulazak u kupalište i ne daj Bože veće nesreće. To je kod vlasnika brodice izazvalo burnu reakciju pa su kupačima uzvratili rečenicama poput “Ma da to je vaš otok, zato vam i tako izgleda, drugi put nam pokažite iskaznice da ste vlasnici otoka, pa pazili smo na djecu”, a na kraju je eskaliralo pozivanjem na braniteljski status, jer on se je borio i sad ima to, a slanje u materinstvo je već uobičajena ikonografija – ispričala je za portal svjedokinja.

– Ovi posjetitelji ipak su nadišli sve dosadašnje kad je  upravitelj brodice nakon svađe s mještanima skinuo gaće i pokazao guzicu kao posljednji argument svog pravednog ulaska s gliserom među kupače – dodala je.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba