Čini se da bi neki trebali ponoviti gradivo autoškole

Proteklog vikenda na zagorskim cestama čak osam prometnih nesreća 

Objavljeno: 28.08.2023. zagorjeinternational

Zagorska je policija tijekom vikenda od kaznenih djela evidentirala jedno kazneno djelo krađe i jedno kazneno djelo teške krađe, dok je od prekršaja za izdvojiti šest prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, jedan prekršaj iz Zakona o šumama i jedan prekršaj iz Zakona o osobnoj iskaznici.  

Na prometnicama naše županije tijekom vikenda zabilježeno je osam prometnih nesreća, od čega pet s materijalnom štetom do kojih je došlo u Lupinjaku i Tuheljskim Toplicama zbog nepropisne radnje vozilom, u Zaboku zbog nepropisnog uključivanja u promet, u Mihovljanu uslijed nepropisne vožnje unatrag i u Svetom Križu Začretju zbog oduzimanja prednosti prolaska.

– U Stubičkim Toplicama u prometnoj nesreći do koje je došlo zbog neprilagođene brzine, jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede. Isto tako, lakše tjelesne ozljede zadobile su dvije osobe u nesreći do koje je došlo u Budinšćini zbog držanja vozila preblizu desnom rubu kolnika. U Kraljevcu na Sutli došlo je do slijetanja motocikliste s kolnika koji je zadobio teške tjelesne ozljede, a do nesreće je došlo zbog ne kretanja vozilom uz desni rub kolnika – izvijestili su iz PU krapinsko – zagorske.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba