Napio se, pa galamio i ispuštao čudne zvukove u 1 ujutro

ŠOU PROGRAM: Susjedi mislili da je neka životinja, a zapravo je bio pijani Ivan

Objavljeno: 27.08.2023. zagorjeinternational

Krajem lipnja ove godine, oko 00.50 sati, u mjestu Šišinec na području Lekenika ispred kućnog broja 33, uhićen je Ivan jer je pijan na ulici neartikulirano vikao i nerazgovijetno galamio.

Prem presudi koja je stigla ovih dana, narušavao javni red i mir na način što je u alkoholiziranom stanju u koncentraciji od 1,74 promila neartikulirano vikao i galamio, te na taj način remetio normalno odvijanje noćnog odmora građana, čime je počinio prekršaj protiv javnog reda i mira, piše Danica.hr.

Ivan, inače iz Velike Gorice, nije se odazivao pozivima suda pa mu je suđeno u odsutnosti. Policajac koji je došao na poziv uznemirenih građana svjedočio je kako je vikao i galamio u noćnim satima na javnom mjestu i na taj način remetio noćni mir građana.

Ispuštao je neartikulirane glasove pa su stanari u prvi tren pomislili da je riječ o nekoj životinji. No, kasnije se ispostavilo kako je u pitanju pijani Ivan.

Kažnjen je s 40 eura i 20 eura troškova prekršajnog postupka, no od kazne mu se oduzima dan proveden u policijskom pritvoru, što iznosi 40 eura. Presuda je nepravomoćna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba