Tri godine je bolovao od ALS-a

Preminuo dugogodišnji partner Sandre Bullock

Objavljeno: 08.08.2023. zagorjeinternational

Dugogodišnji partner Sandre Bullock Bryan Randall preminuo je proteklog vikenda, otkrila je njegova obitelj za People. Imao je 57 godina.

– S velikom tugom javljamo da je 5. kolovoza Bryan Randall mirno preminuo nakon trogodišnje borbe s ALS-om (op.a. amiotrofična lateralna skleroza) – objavila je njegova obitelj te su dodali:

– Bryan je rano odlučio da njegovo putovanje s ALS-om ostane privatno, a mi koji smo brinuli o njemu dali smo sve od sebe da ispoštujemo njegov zahtjev. Neizmjerno smo zahvalni neumornim liječnicima koji su uz nas upravljali ovom bolešću i divnim medicinskim sestrama koje su postale naše cimerice, često žrtvujući vlastite obitelji da bi bile s našom. U ovom trenutku tražimo privatnost kako bismo u miru tugovali – poručili su, prenosi Index.

Bullock (59) upoznala je fotografa Randalla kada je fotografirao rođendan njezina sina Louisa u siječnju 2015. Svoju su vezu javnosti obznanili iste godine, zajedno se pojavivši na vjenčanju Jennifer Aniston i Justina Therouxa.

– Pronašla sam ljubav svog života. Ne trebam papir da bih bila odana partnerica i majka – ispričala je jednom Sandra u intervjuu o njihovoj vezi.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba