Nakon neočekivanog slavlja, Jake Paul ponudio 10 milijuna dolara Nate Diazu – ovog puta za borbu po MMA pravilima

BOKS: Nezaustavljiv YouTuber ‘sredio’ još jednu borilačku legendu

Objavljeno: 06.08.2023. zagorjeinternational

Slavni YouTuber Jake Paul (26) još je jednom ušao u ring. Amerikanac se suočio s UFC legendom Nateom Diazom (38) u Dallasu, a Paul je slavio jednoglasnom odlukom sudaca nakon duge borbe (97-92, 98-91, 98-91).

Diazu je ovo bila debitantska borba u boksu nakon što je napustio UFC, a publika u Teksasu bila definitivno je bila na njegovoj strani. Međutim, Diaz, koji je visok 183 centimetara i teži 83 kilograma, nije mogao ozbiljno napasti Paula tijekom meča, piše 24sata.

Paul je srušio Diaza u petoj rundi, ali bivši UFC borac podigao se na noge. Suci su jednoglasno proglasili Paula kao pobjednik.

Nakon novog slavlja, Paulov boksački omjer je sedam pobjeda i samo jedan poraz od Tommyja Furyja ranije ove godine. Slavni YouTuber ponudio je Diazu 10 milijuna dolara za borbu pod MMA pravilima, a UFC zvijezda još nije prihvatila ni odbila tu ponudu.

Diaz je četvrti bivši UFC borac koji je kročio u ring protiv Paula. Svi su izgubili. Paul se ranije borio s Benon Askrenom, Tyronom Woodleyjem (dva puta) i Andersonom Silvom.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba