VISOKA FUNKCIJA: Nakon godine dana vršenja dužnosti, ravnateljem i službeno imenovan Radobojčan Mladen Fruk

MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE: Zagorac na čelu Uprave za stručnu podršku razvoja poljoprivrede

Objavljeno: 02.08.2023. zagorjeinternational

Na nedavno održanoj sjednici Vlade Republike Hrvatske, između ostalog, donijeto je i nekoliko kadrovskih odluka, među kojima je i imenovanje novog ravnatelja Uprave za stručnu podršku razvoju poljoprivrede. Novim ravnateljem imenovan je Mladen Fruk, koji je istaknuo kako je ovo potvrda njegovog dosadašnjeg rada.

– Godinu dana sam bio vršitelj dužnosti ravnatelja, sada sam službeno ravnatelj. Glavna zadaća naše uprave je edukacija i savjetovanje naših poljoprivrednika  – rekao je Fruk.

Rodom iz Radoboja, Mladen Fruk ima veliko iskustva rada na području poljoprivrede gdje je, između ostalog, do 2018. godine radio na Agronomskom fakultetu u Zagrebu.

Da je ovo samo još jedna potvrda da Krapinsko – zagorska županija ima stručne i sposobne ljude, istaknuo je predsjednik Županijske organizacije HDZ-a i saborski zastupnik Zoran Gregurović.

– Drago mi je da ćemo na čelu Uprave imati čovjeka upravo iz naše županije koji shvaća važnost poljoprivrede i edukacije onih koji se bave poljoprivrednom proizvodnjom. Samo uz takvo razmišljanje moći ćemo ostvariti razvoj i napredak, o čemu ovisi i naša samodostatnost – rekao je Gregurović.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba