KAKAV ŠOU: Kristina (30) proglašena krivom zbog ponašanja prema supruzi ljubavnika

Snimala seks s njezinim mužem, to joj poslala i još joj najavila 3. svjetski rat

Objavljeno: 01.08.2023. zagorjeinternational

Kristina (30) proglašena je krivom i osuđena zbog nametljivog ponašanja prema supruzi i ocu njezina ljubavnika. Prema presudi, ona je od veljače do rujna u Zagrebu učestalo slala poruke ženi njezina ljubavnika te ju “pritom vrijeđala da je ružna, debela, da je njezina majka kriva zbog njenog izgleda, da je jadna, te joj slala sms poruke prijetećeg sadržaja da će vidjeti što slijedi, da će biti III. svjetski rat“.

Osim toga, supruzi i njezinoj majci poslala je fotografije pornografskog sadržaja s ljubavnikom, dolazila do zgrade na adresu prebivališta roditelja supruge i jednom došla do ulaznih vrata njihovog stana, gdje je nastojala razgovarati s njenim ocem, koji ju je istjerao, piše Danica.

Njezinoj majci predstavila se da je supruga muža njezine kćeri, nazivala i ostale članove njezine obitelji, a njezinoj sestri poslala više sms poruka.  

– To je kod supruge njezina ljubavnika izazvalo osjećaj straha za vlastitu sigurnost, kao i za sigurnost članova njezine obitelji te osjećaj uznemirenosti i tjeskobe – stoji u presudi.

Kristina je od veljače do svibnja u Zagrebu učestalo slala sms poruke uvredljivog sadržaja i ocu njezina ljubavnika kojima je “vrijeđala njega, njegovu suprugu i njihovog sina, a u ulici njegova prebivališta i okolnim ulicama ostavljala papiriće na kojima je ispisala za njegovog sina da ima izvanbračnu djecu”.

Kristina je tijekom istrage sve priznala. Pravdala se time da je ljubavnik “otac dvoje njezine djece koje nikada nije priznao pa su išli na DNA analizu, niti on za njih plaća alimentaciju”.

Proglašena je krivom i osuđena na godinu dana uvjetnog zatvora. Presuda je nepravomoćna i Kristina, inače samohrana i nezaposlena majka, na nju se može žaliti.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba