S ciljem poticanja građana na postizanje uspjeha provodi se:

Savjetovanje povodom usvajanja Odluke o javnim priznanjima Grada Varaždina

Objavljeno: 26.07.2023. zagorjeinternational

U razdoblju od 25. srpnja do 25. kolovoza provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom usvajanja Odluke o javnim priznanjima Grada Varaždina. Nacrt Odluke o dodjeli javnih priznanja Grada pravni je temelj koji će omogućiti članovima Gradskog vijeća da javno odaju priznanje fizičkim i pravnim osobama koje su svojim radom i rezultatima rada na različitim područjima postigle iznimne rezultate. 

Cilj dodjele javnih priznanja je poticanje građana na rad za opće dobro svih građana te motiviranje građana na postizanje uspjeha koji će ostaviti trajniji trag u povijesti Varaždina, a cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću jest upoznavanje javnosti s nacrtom dokumenata, a radi dobivanja mišljenja, primjedbi i prijedloga i eventualno prihvaćanja zakonitih i stručno utemeljenih prijedloga, primjedbi i mišljenja.

Materijali i obrasci relevantni za savjetovanje, kao i sami nacrti dokumenata, nalaze se na web stranici Grada Varaždina pod rednim brojem 13.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca, zaključno do 25. kolovoza na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za poslove gradonačelnika i Gradskog vijeća Grada Varaždina, Franjevački trg 5, Varaždin, s naznakom: “Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt Odluke o javnim priznanjima Grada Varaždina” ili na e-mail adresu: [email protected].

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba