Vrijedno 22.500 eura

Vatrogasci DVD-a Jertovec sada spremni za izazove s novim vatrogasnim vozilom

Objavljeno: 26.07.2023. zagorjeinternational

U utorak je u Svetom Ivanu Zelini održana ceremonija predaje vatrogasnog vozila predsjedniku DVD-a Jertovec, Davoru Dumiću i zapovjedniku Ivici Mačkoviću.

Nakon dugotrajne potrage i čekanja, vatrogasci DVD-a Jertovec sada imaju potrebno i moderno sredstvo za obavljanje njihove važne službe, zaštite općine, na što se osvrnula i načelnica Konjščina Anita Krok. 

– Vatrogasno vozilo će biti velika prednost za buduće intervencije na području Općine te će pojačati snage unutar Vatrogasne zajednice, što nam svima pruža dodatni osjećaj sigurnosti – rekla je Krok. 

Općina je osigurala potreban iznos za kupnju ovog vozila čija je cijena iznosila 22.500 eura.

Načelnica je istaknula kako je Općina uvijek prepoznavala važnost i potrebu za osiguranjem adekvatne vatrogasne opreme te kako ulaže napore u osiguranje potrebnih sredstava kako bi vatrogasci imali najbolje uvjete za rad.

– Vatrogasci su srce naše zajednice, a naša je želja da im olakšamo njihovu službu te da što manje moraju intervenirati. Vjerujemo da će ovo novo vatrogasno vozilo služiti u tu svrhu, pružajući im učinkovito i pouzdano sredstvo za gašenje požara i intervencije u hitnim situacijama – zaključila je Krok. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba