Bišćan ga ne vidi u svojim planovima

Petar Bočkaj mogao bi se vratiti u bivši klub

Objavljeno: 24.07.2023. zagorjeinternational

Nakon godinu i pol otkako je došao u Dinamo iz Gradskog vrta, čini se da bi se Petar Bočkaj mogao vratiti se u staro jato, piše Germanijak.

Prema informacijama Germanijaka, lijevi bek nema ništa protiv mogućnosti odlaska na posudbu u bivši klub, a Dinamo i Osijek načelno su krenuli s dogovaranjem modela prema kojem će se dijeliti njegova plaća i eventualno određeni postotci od daljnje prodaje. 

Zanimljivo je da je Dinamo istog igrača platio 2,5 milijuna eura odštete, a sada ga vraća istom klubu i još će participirati u njegovoj plaći.

Podsjetimo, Bočkaj je stigao u Dinamo u siječnju 2022. u transferu koji je ostavio navijače Osijeka u popriličnom šoku, no nije se dobro snašao u Maksimiru te je većinu vremena proveo na klupi. Nešto malo igrao je kod Kopića, na početku i kod Ante Čačića, ali on ga je prebacio na klupu.

Dolaskom Bišćana, Bočkaja nije bilo nekoliko utakmica, a nakon što je iskreno rekao treneru što misli i osjeća, Bočkaj je dobio priliku u završnici sezone. U ovoj ga sezoni ponovno nema blizu sastava pa i nije toliko čudno da je Bočkaj pristao na povratak u Osijek.

Ostaje samo za vidjeti ovisi li taj transfer o dolasku Bohdana Mihajličenka koji je već odradio liječničke preglede, ali nešto je zapelo u komunikaciji Dinama i Anderlechta.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba