OSTAO JOJ OŽILJAK

McDONALD’S PROGLAŠEN KRIVIM: Djevojčicu opekla hrana iz menija, dobila je 800.000 dolara odštete

Objavljeno: 22.07.2023. zagorjeinternational

Sud na američkoj Floridi odlučio je da McDonald’s mora osmogodišnjoj djevojčici platiti odštetu od 800.000 dolara, zbog toga što je zadobila teške opekline nakon što joj je Chicken McNugget kupljen u njihovom restoranu pao na nogu, javlja N1.

Nezgoda se dogodila 2019. godine, a tada četverogodišnja Olivija Caraballo je svoj Happy Meal otvarala u automobilu u Tamarcu, u blizini Fort Lauderdalea. Obitelj je od svjetski poznatog brenda tražila 15 milijuna dolara odštete, a sud je svibnju utvrdio da je McDonald’s kriv za ozljedu djevojčice.

 – Sretna sam što su poslušali Olivijin glas i što je porota mogla donijeti pravičnu presudu – rekla je Philana Holmes, majka djevojčice. Tijekom suđenja je rekla da joj kći ima ožiljak koji je nastao od opekline te da ga želi ukloniti.

Odvjetnici obitelji su na sudu pokazali slike opekline te vrištanje djevojčice nakon nezgode koje je snimljeno mobitelom. Odvjetnici McDonald’sa su obitelji nudili odštetu od 156.000 dolara. Tvrdili su da je bolove trpjela samo tri tjedna, koliko je bilo potrebno da joj rana zaraste. Dodali su kako i dalje posjećuje njihove restorane.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba