ŠTO KAŽETE NA OVO? Sjeli u restoran, a na računu odmah sedam eura po osobi

Novo na meniju – glazba uživo

Objavljeno: 17.07.2023. zagorjeinternational

Ogorčeni AsperLDN97 objavio je na Redditu račun koji pokazuje da su njegova djevojka i njezine tri prijateljice dobile račun na kojem je naplaćeno osam dolara po osobi za slušanje glazbe uživo.

Djevojke su za slušanje glazbe uživo morale platiti ukupno 32 dolara, odnosno nešto više od 28 eura.

– Je li ovo neka nova fora? Nikad nisam naišao na ovo – upitao je korisnik, a u komentarima su se javili ljudi koji su objasnili kako su se već susreli s ovim novim trendom, piše Index

– Ovako je bilo i u restoranu u kojem sam radio. Imali smo glazbu uživo svake večeri, a na jelovniku je stajalo da se naplaćuje osam dolara po osobi kada je svirala glazba. Novac je otišao ravno glazbenicima. Nitko se nikada nije žalio – objasnio je jedan korisnik.  

Neki su pak podržali njegovu ogorčenost naplatom za slušanje glazbe.  

– Ne bih im to platio osim ako nije postojao jasan znak da se glazba naplaćuje. Moraju to dati do znanja prije narudžbe – rekla je jedna osoba.  

– Što kad netko ode u restoran zbog hrane i ondje slučajno svira glazba uživo? Da, ne bih bio sretan s ovim – komentirao je netko drugi, dok drugi pak smatraju kako je ovaj potez u redu jer time gost plaća glazbenike 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba