Međimurka se direktno plasirala u u veliko finale u kojem će, nada se, iskusiti "grupu smrti"

EUROPSKA PRVAKINJA U SEKSU Marija Zadravec preuzela pehar i nagradu od 995.000 eura

Objavljeno: 06.07.2023.

Marija Zadravec, poznata i kao Sweet Mery, inače poznata glumica u filmovima za odrasle proglašena je europskom prvakinjom u seksu. Inače iz međumurskog mjesta Pribislavec, Marija je u Švedskoj preuzela pobjednički pehar i novčanu nagradu u iznosu od 995.000 eura.

– Eto kako god da je završilo, proglašena sam europskom prvakinjom. Iako sam imala samo jedan nastup, dali ste mi dovoljan broj bodova da osvojim prvo mjesto na prvenstvu. Hvala još jednom svima koji ste me u zaista velikom broju podržali te glasali za mene od samog početka. Što se tiče organizacije mogu samo reći da se na greškama uči te vjerujem u buduće projekte. Dobila sam informacije od Švedske seksualne federacije da takmičenja idu dalje kao što je bilo planirano, a 2024. stiže veliko finale, Svjetsko prvenstvo, u koje direktno ulazim kao pobjednica europskog prvenstva. Nadam se da ću iskusiti i tu “grupu smrti” na svjetskom prvenstvu – objavila je Marija.

– Hvala organizatoru Draganu Bratiću na povjerenju i danoj prilici za sudjelovanje u projektu, te još jedno hvala Žigi Sedevčiću i Dobroj Družbi iz Slovenije koji su me preporučili za ovaj projekt – dodala je.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba