Izlijetanje traktora i automobila

U prometnim nesrećama u Švaljkovcu i Dubrovčanu teško ozlijeđene četiri osobe 

Objavljeno: 06.07.2023. zagorjeinternational

Zagorska je policija izvijestila da je u srijedu u Švaljkovcu došlo do prometne nesreće u kojoj su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozljede. Do nesreće je došlo jer se 48-godišnji vozač osobnog vozila nije kretao na dovoljnoj udaljenosti od desnog ruba kolnika već je u pregledom zavoju prešao van ruba kolnika, sletio niz travnatu površinu u odvodni kanal i udario u betonski most.

Vozač koji je skrivio nesreću 48-godišnjak, upravljao je vozilom s 0,86 promila alkohola u organizmu. U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobili su 48-godišnji vozač i 50-godišnji putnik koji se nalazio s njim u vozilu. Vozilom Hitne medicinske pomoći prevezeni su u Opću bolnicu Zabok gdje im je pružena liječnička pomoć i zadržani su na liječenju.

Isto tako jučer, oko 15.30 sati, u Dubrovčanu se dogodila prometna nesreća u kojoj su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozljede. Do prometne nesreće došlo je jer 78-godišnji vozač, upravljajući poljoprivrednim traktorom s pridodanom metalnom košarom, brzinu kretanja nije prilagodio osobinama ceste. Na nerazvrstanoj cesti u zavoju izgubio je nadzor nad vozilom, prešao van ruba kolnika na travnatu površinu gdje je udario i srušio žičanu vrtnu ogradu, nakon čega se traktor nekontrolirano vratio na kolnik preko kojeg je ponovo prešao van ruba kolnika niz travnatu nizvisinu pri čemu je ponovo udario u drugu ogradu i potom se zaustavio.

78-godišnji vozač zadobio je teške tjelesne ozljede, kao i 50-godišnja putnica koja se nalazila u metalnoj košari pridodanoj na traktoru, medicinska pomoć pružena im je u Općoj bolnici Zabok.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba