Već tradicionalno okupljanje u Vinici

Održane osme Seoske igre “Kapla“

Objavljeno: 30.06.2023. zagorjeinternational

Udruga za sport i rekreaciju “Kapla“ Gornje Ladanje proteklog je vikenda organizirala tradicionalne osme Seoske sportske igre na terenima SRC u Gornjem Ladanju.

Igre okupljaju staro i mlado, uz velik odaziv djece s roditeljima koji su željno iščekivali sam početak natjecanja. Uz zabavu, smijeh i veselje djeca su se natjecala u nekoliko disciplina od kojih su skakanje u vreći, nošenje jajeta u žlici, utrka mladih vatrogasaca s preponama te vožnja spretnost na biciklu. Sav višak energije koje nisu potrošili na igrama usmjerili su na atraktivne napuhance.

Nakon dječjih natjecanja krenule su igre i za odrasle gdje se natjecalo u stolnom tenisu, odbojci na pijesku, bacanju kamena s ramena, povlačenje užeta, dok je posebna atrakcija bila streljaštvo koje je okupilo sve uzraste. 

Uz lijepo vrijeme i zabavu igre su uspješno odigrane na veselje svih mještana, a posebno naših najmlađih zbog kojih će se tradicija nastaviti uz još više novih događanja i zabave.

Načelnik Vinice Branimir Štimec čestitao je domaćinu na još jednoj uspješnoj organizaciji seoskih igara te zajedno s predsjednikom Vijeća Vinice Predragom Štromarom podijelio medalje najuspješnijim natjecateljima. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba