Za svakoga ponešto, nemojte propustiti

KLANJEC: Sutra pod zvijezdama uživajte u predstavi “Kaj je ljubav”, a u subotu besplatno obiđite Studio Galerije Antuna Augustinčića

Objavljeno: 28.06.2023. zagorjeinternational

U idiličnoj atmosferi Spomen-parka znamenitih Klanjčana, sutra u 20 sati slijedi predstava ZGK “Komedija” i Kulturne udruge GFUK  “Kaj je ljubav“, a sve u sklopu ‘Ljetnog GFUK-a u Klanjcu’. 

Predstava “Kaj je ljubav” je koncertno-poetski cabaret u kojem glumac Adam Končić govori o muško ženskim odnosima, a u malim štiklecima zazvonit će tu često, kao što se i očekuje od našeg zagorskog glumca, prelepi naš ‘kaj’. Očekuju vas i nove autorske pjesme u izvođenju vrhunskih glazbenika iz orkestra Kazališta “Komedija”, kao i prerade poznatih hitova. 

Organizatori napominju da je ulaz na predstavu slobodan te da će sjedećih mjesta biti dovoljno, no posjetitelje se poziva da, ako to žele, mogu donijeti svoj ‘stolček’ ili ‘dekicu’. Također, vinarije Sever i Petrišić će sve posjetitelje počastiti čašom odličnog klanječkog vina. 

Također, povodom Dana otvorenih vrata EU projekata i 10. godišnjice ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju, u subotu, 1. srpnja zainteresiranim posjetiteljima Studija Galerije Antuna Augustinčića (Ulica dr. Ivana Broza 2) omogućen je slobodan ulaz u Studio od 10 do 18 sati te obilazak uz stručno vodstvo u 11.30 sati.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba