Vraćate se s mora?

OPREZ! Zbog nesreće na A1, kolona prema Zagrebu duga 13 kilometara

Objavljeno: 25.06.2023. zagorjeinternational

Zbog prometne nesreće na autocesti A1 Zagreb – Ploče, između čvorova Novigrad i Jastrebarsko u smjeru Zagreba kolona je oko 13 kilometara, javlja HAK. Zbog prometne nesreće na državnoj cesti DC1 kod mjesta Selište Drežničko vozi se usporeno.

Zbog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Svete Marije Magdalene, državnoj cesti DC1 čvor Udbina-Klapavice, državnoj cesti DC99 između mjesta i čvora Križišće i lokalnoj cesti LC58107 Kraljevica-Križišće zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina vozila).

– Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na pojedinim cestama u Istri i priobalju danas je do 23 sata. Zabrane nema na autocestama, kao i na državnoj cesti DC1. Pojačan je promet na cestama u smjeru mora i unutrašnjosti, zagrebačkoj obilaznici (A3) i riječkoj obilaznici te otoku Krku i Krčkom mostu, Jadranskoj (DC8) magistrali, Istarskom ipsilonu, na pojedinim graničnim prijelazima i trajektnim lukama i pristaništima prema kopnu – navode iz HAK-a.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba