Nakon najmanje torbice na svijetu, još jedan novitet

Ljubitelji Crocs natikača od sada imaju nešto i za zimske mjesece

Objavljeno: 23.06.2023. zagorjeinternational

Njujorški kolektiv MSCHF (čita se kao mischief, eng. nestašluk), poznat po domišljatim proizvodima koji često postanu viralni na društvenim mrežama, ponovno je zaokupio pažnju interneta. Nakon što su predstavili najmanju torbicu na svijetu, doslovno veličine zrnca soli, imaju još jedan zanimljiv novitet – žute čizme nastale u suradnji s brendom Crocs.  

MSCHF-ove i Crocsove suradničke čizme otkrio je Tommy Cash na modnoj reviji Ricka Owensa za proljeće/ljeto 2024. na ‘Tjednu mode za muškarce’ u Parizu. Ova čizma kombinira visinu i gornji oblik MSCHF-ovih ‘Big Red Bootsa’ s nezgrapnim oblikom Crocsovih klasičnih natikača da bi se stvorio oblik koji nepogrešivo spaja prepoznatljive oblike svake tvrtke, piše Index.

MSCHF je za Highsnobiety portal potvrdio da je MSCHF x Crocs Boot proizveo MSCHF, a ne Crocs, koristeći istu specijaliziranu tvornicu koja je bila sposobna proizvesti ultra debeli jednodijelni gumeni okvir za ‘Big Red Boot’. Oba brenda su potvrdila suradnju putem Instagrama podijelivši video i objavivši dodatne fotke čizama.

Nije bilo potrebno dugo čekati komentare internetske publike, koja je u najmanju ruku podijeljena.

“MSCHF je samo jedan veliki društveni eksperiment i volim ga”, “Najčudnija suradnja”, “RIP SpongeBob”, “Ne”, “Vi ste potpuno izvan kontrole i to mi se sviđa”, “Čekaj, ovo je prava suradnja?”, “Genijalno”, “Napravite crne”, “Napravili su nadogradnju za ljude koji vole nositi Crocsice zimi”, “Želim ih”, samo su neki od komentara ispod Instagram objava brendova.

Nije iznenađujuće da nema datuma izlaska, cijene ili, zapravo, bilo kakvih dodatnih, službenih, pojedinosti o suradnji MSCHF-a i Crocsa. Međutim, sigurno će uskoro stići svi detalji o ovim čizmama koje su ukrale pažnju na reviji Ricka Owensa.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba