LJETO U MARIJI BISTRICI: Donosimo sve što vas očekuje ovog vikenda

‘Tvoja mama’ nastupa na vikendu zabave i sporta u Mariji Bistrici

Objavljeno: 16.06.2023. zagorjeinternational

Ljeto u Mariji Bistrici nastavlja se ovog tjedna i to kako priliči pravom vikendu zabave i sporta, na programu je pregršt aktivnosti. Tako djecu očekuje posebna zabava u vidu animacijskog parka, u kojem mogu uživati potpuno besplatno, akoji će biti otvoren u subotu 14 do 21 sati i nedjelju 14 do 20 sati. 

Sam program počinje u subotu u 13 sati turnirom u uličnoj košarci pod nazivom ‘Mbasket’ koji će trajati sve do 19 sati. Dok će se posjetitelji u 17 sati moći okušati u ljudskom čovječe ne ljuti se, a za mališane predviđen je oba dana i facepainting. Mažoretkinje će imati susret u 19 sati nakon kojih će zabavu upotpuniti glazbenim nastupom bend “Tvoja mama” s početkom u 21 sat.  

Nedjeljni dio programa, uz spomenuti zabavno – animacijski park za djecu, počinje u 15 sati s ‘Biciklističkom učilicom’, nakon koje u 18 sati slijedi ‘Nedjeljno popodne uz Šarene loptice’ i ‘Zdravi semafor’ Šarenih loptica – Naravno,  očekuje vas i odlična ponuda hrane i pića! Na vama je samo da dođete – poručuju iz TZ Marija Bistrica. 

No, to nije sve. Nakon plasmana hrvatske nogometne reprezentacije u finale ‘Lige nacija’, na prostoru igrališta u Mariji Bistrici osiguran je prijenos utakmice na velikom ekranu. Početak je u nedjelju već od 20 sati.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba