Općini Bednja uručen Ugovor vrijedan gotovo 23.000 eura za dječji vrtić

“Kontinuirano ulažemo u obrazovanje i dobrobit naših najmlađih“

Objavljeno: 16.06.2023. zagorjeinternational

U Zagrebu je održana svečanost uručivanja Ugovora o sufinanciranju projekata usmjerenih na poboljšanje materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima u 2023. godini, a na svečanosti je svoje mjesto pronašla i Općina Bednja. Kao nositelj projekta, uručivanju Ugovora prisustvovao je načelnik Damir Poljak.

Općina prepoznaje važnost ulaganja u obrazovanje i dobrobit djece te je kroz uspješnu suradnju s nadležnim institucijama i angažman lokalne zajednice ostvarila značajnu financijsku podršku za projekt ulaganja u objekt Dječjeg vrtića “Zibeljko”. 

Ovim projektom odobreno je sufinanciranje u iznosu od 22.616,97 eura, odnosno 170.407,56 kuna. Načelnik Poljak ne krije zadovoljstvo još jednim uspješno prijavljenim projektom.

– Odobrena sredstva i odobreni projekt pokazuju našu posvećenost ulaganju u obrazovne ustanove i brigu za budućnost naših najmlađih građana. Općina Bednja kontinuirano ulaže u obrazovanje i dobrobit naših najmlađih stanovnika kroz projekte poput ovog koji znatno poboljšavaju uvjete u obrazovnim institucijama – izjavio je načelnik.

Osiguravanje sufinanciranja odražava jasnu predanost Općine prema poboljšanju uvjeta u obrazovnim ustanovama i brizi za najmlađe članove zajednice. Ovaj Projekt je proveden uz financijski doprinos Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Dječji vrtić “Zibeljko” važno je mjesto za razvoj djece i njihovo prvo iskustvo u obrazovnom okruženju. Kroz ove investicije, Općina nastoji stvoriti poticajno i sigurno okruženje koje će djeci omogućiti kvalitetno obrazovanje i igru. Nastavak ulaganja u obrazovanje i dobrobit svojih najmlađih primarni je cilj Općine Bednja kako bi im osigurala najbolje moguće uvjete za rast, razvoj i igru. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba