Sedam dana fešte - pjevao i Igor Delač

Udala se najpoznatija vozačica tramvaja Iva Pandžić

Objavljeno: 15.06.2023. zagorjeinternational

Najpoznatija zagrebačka vozačica tramvaja Iva Pandžić (24), sada Ćavarović, udala se prošli vikend, a kako bi sve prošlo u tajnosti, Iva je obrisala Instagram.

– Bilo je prekrasno, imali smo oko 150 uzvanika, vjenčanje je bilo u na Krku, a kasnije smo bili u sali u hotelu ‘Magal’ u Njivicama – ispričala je Iva za 24sata

Ona i suprug Bonislav, kako je otkrila, dugo su zajedno, a vjenčanje je već neko vrijeme u planu. Njoj i Bonislavu, o kojem nije htjela puno govoriti, pjevala je grupa Joker Zovi, a prijatelji su ih iznenadili posebnim poklonom.  

– Budući da nam je prvi ples bio na pjesmu ‘Jedan život malo je’ od Prve lige, doveli su nam Igora Delača koji je otpjevao tu pjesmu za prvi ples, pa je i kasnije ostao pjevati – govori vozačica tramvaja.

Iva nije sakrivala svoju sreću, sada se ona i suprug još malo odmaraju na Krku, a onda se vraća na posao.  

– Nisam na medenom mjesecu sada jer smo imali fešte prije svadbe pet dana za redom, i još dva dana nakon, pa sam tek sada uspjela malo odmoriti. Bit ćemo još malo na moru, odmarati i uživati, pa ćemo medeni mjesec kasnije – otkrila je. 

Atraktivna vozačica tramvaja nedavno je postala hit u Hrvatskoj, ali i šire. Povodom toga je otkrila kako je vožnju obožavala od malena. Iako je išla u školu za upravnu referenticu, cijelo je vrijeme govorila da želi voziti autobus ili tramvaj. Želja joj se, naposljetku, ostvarila. 

– Volim ovaj posao jer sam opuštena i nisam pod  stresom kada vozim iako imam puno stresnih situacija i svaki dan mi se nešto dogodi. Mi vozači imamo veliku odgovornost prema drugim sudionicima u prometu, svaki dan se događaju situacije gdje moramo brzo odreagirati da bi izbjegli sudar – ispričala je ranije.

Zbog svog izgleda, često ima razne anegdote s putnicima. Često joj se udvaraju dečki, ostavljaju joj brojeve ili je zovu na kavu, ali jednostavno im odgovori da je zauzeta. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba