‘Klikom miša do upisa’

PREGRADA: Kreće upis djece u Dječji vrtića ‘Naša radost’

Objavljeno: 09.05.2024. zagorjeinternational

Od 9. do 17. svibnja do 12 sati podnose se prijave na Natječaj za upis djece u Dječji vrtić ‘Naša radost’ Pregrada, putem nacionalnog portala e-Upisi, dostupnog na portalu e-Građani. 

Preduvjeti za korištenje aplikacije e-Upisi su: pristup internetu, postojanje OIB broja, posjedovanje važeće vjerodajnice za pristup sustavu e-Građani te evidentiran odnos roditelj i dijete u sustavu e-Građani.

Prijavom na portal e-Građani, pratite sljedeće korake: Katalog Usluga (gornji lijevi kut)> Odgoj i obrazovanje > zatim odabirete e-Upisi u odgojno obrazovne ustanove gdje kliknete na gumb PRIJAVA te odabirom Upisa u vrtiće, dolazi se do stranice e-Upisi na kojoj se nalazi popis dječjih vrtića i programa koji se nude. Na ovom mjestu moguće je odabirom županije (KZŽ) i grada (Pregrada) dobiti prikaz našeg vrtića i programa koji se nude.

Moguće je pristupiti i putem linka: https://e-upisi.hr/

Stranica e-Upisi sadrži i Opće uvjete upisa te Korisničke upute za roditelje o načinu ispunjavanja same aplikacije. Upute je sastavio Središnji državni ured za razvoj digitalnog društva i nalaze se u privitku ove objave.

U slučaju teškoća s prijavom roditelj može doći osobno u vrtić svakim radnim danom od 9 do 11 i 13 do 15 sati i uz pomoć administratora na upisnom mjestu izvršiti prijavu.

U razdoblju od 19. svibnja do 3. lipnja roditelji su obvezni ponovno ući u aplikaciju i provjeriti trebaju li dopuniti prijavu.

Objava rezultata bodovanja (Privremena lista) bit će objavljena nakon 4. lipnja godine na oglasnoj ploči vrtića, web stranici vrtića te na službenim stranicama Grada Pregrade.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba