Još jedna odlična vijest!

Hrvatica (14) koja je šokirala žiri pobijedila u njemačkom ‘The Voiceu‘, kaže: Na trenutke mi se čini da sanjam

Objavljeno: 13.05.2023. zagorjeinternational

Emma Filipović (14), Bečanka hrvatskog porijekla, pobijedila je u petak u finalu njemačke inačice showa Voice Kids. Finale je gledalo više od četiri milijuna ljudi, a djevojka je oduševila izvedbom Eminemove pjesme ‘Losing Yourself‘. Čak je i Eminem osobno lajkao snimku njezinog nastupa na društvenoj mreži, piše Jutarnji.

– Na trenutke mi se čini da ovo sve sanjam – rekla je Emma, koja je u roku od 30 sekundi ‘prisilila‘ žiri da stisnu crvene gumbe i okrene se prema njoj te je izazvala silne ovacije. Dugokosa vesela djevojka u ružičastoj hoodici i širokim trapericama pokorila je toga dana berlinski studio, te dobila milijune pozitivnih komentara na društvenim mrežama. Njezini roditelji Žaklina i Zoran te brat Daniel bili su iza pozornice i sami iznenađeni energičnom izvedbom svoje miljenice, a baka i djed su se rasplakali.

Već je drugi dan Emmin nastup bio prvi u trendingu na njemačkom YouTube-u, a na Tik Toku je postala zvijezda.

– I mi smo je sad prvi put vidjeli na pozornici pod reflektorima, inače pjeva doma u sobi. Ostali smo bez teksta. Moćna je. Ona se tamo osjeća ispunjeno. To je njezin san koji se ostvario i mi smo svi doma presretni – rekla nam je Emmina mama Žaklina.

U žiriju njemačkog talent showa su bili poznati njemački pjevači Lena Meyer-Landrut, koja je sa samo 19 godina 2010. s pjesmom ‘Satellite‘ pobijedila na Eurosongu u Oslu, Wincent Weiss te Smudo i Michi Beck iz njemačkog hip hop benda Fantastischen Vier. Potonji dvojac je Emma izabrala za mentore u daljnjem natjecanju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba