U nesreći je teško ozlijeđen 31-godišnjak iz BiH

Kod Đurmanca pretjecao kamion, pa završio na krovu

Objavljeno: 02.05.2024. zagorjeinternational

U četvrtak je na državnoj cesti D1 u Đurmancu došlo do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede. 

Do nesreće je došlo kada 31-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine, upravljajući osobnim automobilom iz smjera Gornjeg Maclja u smjeru Krapine, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama i stanju kolnika te je izlaskom iz oštrog zavoja, preko pune uzdužne crte na kolniku, započeo pretjecati teretni automobil s pridodanim priključnim vozilom kojim je upravljao 60-godišnjak, izvijestila je PU KZ. 

– Prilikom pretjecanja došlo je do zanošenja osobnog automobila po kolniku te je prešao na desnu prometnu traku, prilikom čega je došlo do udara prednjeg desnog dijela osobnog automobila u prednji dio lijeve bočne strane teretnog automobila, a zatim i rotacije i slijetanja van kolnika, gdje je vozilo udarilo u uzvisinu i prevrnulo se na krov – stoji u izvješću.

Vozilom Hitne medicinske pomoći 31-godišnjak je prevezen u Opću bolnicu Zabok, gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba