Najskuplji stan u Hrvatskoj

OSAM MILIJUNA EURA: Sin Tome Horvatinčića prodaje stan u centru Zagreba za 18.000 eura po kvadratu

Objavljeno: 19.04.2023. zagorjeinternational

Na stranici agencije ‘Eurovilla’ osvanuo je oglas za luksuzni stan u samom centru Zagreba, na Cvjetnom trgu, a koji se prodaje za nevjerojatnih osam milijuna eura, odnosno, oko 18.000 eura po kvadratu.

Stan se prostire na dvije etaže, ima tri garažna mjesta, video nadzor, saunu, teretanu, dolazi u potpunosti namješten, a uz sve to, nudi i brojne druge atraktivne sadržaje. Također, kako stoji u oglasu, ima terasu, balkon i vrt, a zgrada u kojoj se nalazi izgrađena 2012. godine.

– Ovaj nevjerojatno prekrasan, vrhunski uređen i profesionalno održavan životni prostor smješten u samom centru Zagreba, na elitnoj lokaciji, oduševljava podjednako svojom površinom, funkcionalnošću te vrhunskim stilskim zahvatima koji doprinose nezaobilaznom osjećaju modernog, otmjenog i visokokvalitetnog penthouse-a skrojenog po najzahtjevnijim parametrima suvremenih trendova – stoji u opisu.

Stan se prostire na 320 kvadratnih metara, a tu je i terasa od dodatnih 160 kvadrata. Prva etaža se sastoji od prostranog hodnika, dvije komforne garderobe, velike ostave, dvije kupaonice, tri spavaće sobe, Wellness-a i zimskog vrta dok se druga etaža sastoji od garderobe, WC-a, kuhinje, dnevnog boravka, fitnessa i saune.

Također, navodi se da je cijeli stan opremljen luksuznim dizajnerskim namještajem. 

Kako doznaje 24sata, vlasnik stana je tvrtka ‘Hoto Zrinjevac’ Krešimira Horvatinčića, sina poznatog poduzetnika Tome Horvatinčića koji trenutno služi zatvorsku kaznu za pomorsku nesreću u kojoj je poginuo bračni par iz Italije.

– U stanu trenutno nitko ne živi, no prije su bili stanari, ono što mogu reći je da nešto bolje u Zagrebu ne postoji – rekao je agent za nekretnine za 24sata te otkrio da, iako je stan tek prekjučer pušten u prodaju, zainteresiranih kupaca ima, a o cijeni će se moći pregovarati. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba