Nabavite svoje ulaznice na vrijeme i priuštite si pravu uživanciju za kraj tjedna

Ovog vikenda u krapinskom kinu top filmski naslovi!

Objavljeno: 02.03.2023.

Od ove subote u krapinskom kinu očekuju vas odlični filmski naslovi, a krajem ožujka na pozornicu stiže i kazališna predstava! Više informacija potražite u nastavku! Važno je još na početku naglasiti kako se ulaznice mogu kupiti na ulaznice.hr ili na blagajni dvorane od utorka do petka od 13 do 17 sati i sat vremena prije početka predstave.

Ove subote u 18 sati na projekcijskom planu očekuje vas ‘Neustrašiva njuška’, animirani, akcijsko komedijski film u kojem glume Tarik Filipović, Marko Makovičić, Nikola Marjanović, Goran Malus, Dražen Bratulić, Marko Juraga, Gorban Vrbanić, Ivan Mokrović, Ana Zibar, Ivan Đuričić, Daniel Dizdar, Paula Slavica, Dora Jakobović, Ivor Plužarić i Ana Čapalija, a pod redateljskim palicama Marka Koetsiera, Roba Minkoffa i Chrisa Baileya.

Nakon njuške platno preuzima ‘Creed III’ za gledatelje starije od 12 godina. Akcijski film s drama i sportskim elementima režirao je Michael B. Jordan, a glume Tessa Thompson, Jonathan Majors, Michael B. Jordan, Florian Munteanu i Wood Harris.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba