'Iznad svih očekivanja'

FOTOGALERIJA: Pogledajte radost, veselje i šarenilo Fašnika u Mihaljekovom Jarku

Objavljeno: 19.02.2023. VH

U organizaciji Kulturnog društva ‘Purger’ iz Mihaljekovog Jarka, a uz pomoć sponzora i Grada Krapine, održan je veseli i šareni ‘Fašnik u Mihaljekovom Jarku’. 

Cijelo se mjesto počelo šareniti i veseliti već oko 14 sati, a vesela je povorka oko 14.45 sati krenula od Mjesne zajednice prema Sajmištu, gdje se odvijao glavni program.

Tamo su odigrane predstave za djecu, plesna skupina ‘Unifit’ pripremila je plesne točke, a za glazbenu podlogu bio je zadužen lokalni ‘Carpona band’. 

Da je odaziv nadmašio sva očekivanja rekla je predsjednica Kulturnog društva ‘Purger’ Marta Obadić.

– Jako smo zadovoljni odazivom, doista je van svih očekivanja. Došlo je puno više ljudi nego smo mislili i to nam je iznimno drago za vidjeti da smo se okupili u ovolikom broju. Mislim da je sve dobro prošlo i dali smo sve od sebe da tako bude – rekla je Obadić. 

Sama povorka je, kako je otkrila Obadić, okupila oko 500 ljudi, a tu je bilo djece, roditelja, pa i članova brojnih udruga među kojima članovi Udruge umirovljenika Krapina, Krapinske mažoretkinje, KUD ‘Ilirci’ te krapinski Puhački orkestar. 

Uz zabavu, pjesmu, ples, slasnu okrjepu i tradicionalno paljenje Fašnika, odigrana je i tombola na kojoj su podijeljene vrijedne nagrade. 

– Što se nagrada tiče, većina ih je otišla djeci i to nam je posebno drago jer je ovo prvenstveno za njih i organizirano. Doista smo zadovoljni kako je sve ispalo i vidimo se i iduće godine u još većem broju – poručila je na kraju Obadić. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba