YABBA DABBA DO! Adidas odlazi u pretpovijest

Pogledajte tenisice s kojima ćete zasigurno privući pozornost

Objavljeno: 16.02.2023. zagorjeinternational

Više od 20 godina duga suradnja brenda ‘Adidas’ i američkog modnog dizajnera Jeremyja Scotta urodila je novim plodom. Ovaj dvojac je do sada uvijek imao odvažne modele te će sada lansirati tenisice ‘Campus’ u interesantnoj temi ‘Bones’. 

Popularan model ‘Campus 80’ dobiva makeover u vidu predimenzioniranih kostiju na vezicama. Osim toga, dizajn je dodatno naglašen krznenim detaljima na jeziku, a prepoznatljive tri pruge ostaju na bočnim stranama tenisica. Dolaze u dvije boje, crnoj i ružičastoj s crnim rebrastim prugama. 

– Jeremy Scott specijalizirao se za divlji i neočekivan dizajn. Jeremy je preinačio klasičnu tenisicu ‘Campus’ s uklonjivom kosti i jezikom od umjetnog krzna kako bi joj dao pretpovijesni izgled. Izrađene od vrhunske kože, ove tenisice zasigurno će privlačiti pozornost i omogućiti vam da izrazite svoju individualnost – opisali su suradnju na službenoj stranici, piše Index

Jeremy Scott x adidas Campus 80 Bones‘ bit će u prodaji od 16. veljače i to prvo u Japanu po cijeni od 141.19 eura. Nakon toga će ih vjerojatno prodavati i u drugim državama te kod odabranih prodavača. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba