Pripremite maske i pošalice za najveseliji i najšareniji dan u godini

Fašničko veselje za sve 18. veljače u Humu na Sutli 

Objavljeno: 11.02.2023. zagorjeinternational

Nezaboravno fašničko veselje stiže na igralište Osnovne škole u Humu na Sutli, a odlična zabava pod maskama zakazana je za subotu 18. veljače i starta u točno 13 sati.

“Fašnik u Humi” zajedničkim snagama organiziraju Humska udruga mladih i Savjet mladih Općine Hum na Sutli, a manifestacijom se nastoji obnoviti stari humski fašnički običaj kada su maskirane skupine u povorci prolazile centrom Huma na Sutli, pokazujući tako svoju kreativnost i okupljajući velik broj osoba svih dobnih skupina.

Maskirana povorka će se okupiti ‘kod Fazana’ u 12.45 sati te predvođena članovima Limene glazbe Vetropack Straža u 13 sati krenuti prema igralištu Osnovne škole Viktora Kovačića gdje će svaka grupa dobiti priliku da se predstavi publici. 

Za glazbeni dio programa pobrinut će se ‘Trio Zagorje band’, za one najmlađe osigurani su slatki paketi, a svi će se moći zasladiti i krafnama. 

Obavijestite stoga sve svoje kojima je stalo do lude zabave tog jednog, najveselijeg dana u godini kada je ‘glupiranje’ i pametnima dopušteno.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba