Njene fotke mute razum

SLAVONKA I NJENA ‘BUJNOST’: ˝Odi takva u Katar i dobit ćeš 15 godina zatvora!˝

Objavljeno: 22.11.2022. zagorjeinternational

˝Svjetsko prvenstvo u Katru je službeno počelo. Mogu li vas motivirati da počnete navijati za Hrvatsku? Pokušat ću˝, napisala je 25-godišnja Claudia Rivier (25) na svom Instagram profilu, inače slavonska influencerica sa zagrebačkom adresom. Njen je profil prepun selfia, a njene su grudi najčešće u prvom planu…

Iako su uglavnom hvalili njezinu ljepotu na nedavno objavljenoj fotografiji, bilo je i komentara koji su je podsjetili na rigoroznost zemlje u kojoj se održava ovogodišnje SP. 

– Pa, možeš navijati za Hrvatsku, ali u svojoj zemlji. Jer u Katru bi s tim outfitom išla u zatvor na 15 godina – napisao je jedan od pratitelja, a drugi dodao: 

– Inače me baš briga za nogomet, ali s takvim ‘argumentima’ mogu i ja podržavati Hrvatsku! 

S obzirom na to da se neprestano komentiralo jesu li Claudijine grudi prave ili nisu, krajem lipnja je napravila ultrazvuk i za 24sata priložila nalaz kao dokaz. 

– Sve to u svrhu razotkrivanja gorke istine jesu li moje grudi prirodne ili nisu, odnosno jesu li uvećane jednom od metoda povećavanja grudi – rekla je, a doktor koji ju je pregledao rekao je da se radi o prirodnim grudima. 

– Riječ je o zdravim i normalnim dojkama u kojima nema nikakvog silikona niti lipotransfera. Dojke su uredne i zdrave, imaju vezno tkivo i mast te nema nikakvih uvećanja. I sve je prirodno ‘kao od majke rođeno’ – rekao je doktor prilikom pregleda. 

Na Instagramu je prati više od 620.000 ljudi, a fotografije oblina glavni su adut njezina profila na društvenim mrežama.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba