Kradljivci su "operirali" u krugu od nekoliko kilometara

TRI TEŠKE KRAĐE U ZAGORJU: Osim raznesenog bankomata, opljačkana je trgovina u Donjoj Stubici, a malo dalje iz dvorišta ukraden auto

Objavljeno: 22.11.2022.

Na području Krapinsko – zagorske županije u protekla 24 sata od strane zagorskih policajaca evidentirane su tri teške krađe. O jednoj od njih izvijestili smo jučer s mjesta događaja – podsjetimo, radi se bankomatu koji je jučer u 3,45 raznesen u samom centru Stubičkih Toplica, a policija je i dalje u potrazi za počiniteljima. Druga dva kaznena djela dogodila su se susjedstvu Stubičkih, u Donjoj i Gornjoj Stubici.

Naime, u razdoblju od 19. do 21. studenoga ove godine, nepoznati počinitelj nasilno je ušao u trgovinu u Donjoj Stubici, iz koje je otuđio novce, oštetivši poduzeće za više tisuća kuna, a jučer je krađu prijavila i 46-godišnjakinja prijavivši policiji kako joj je nepoznati počinitelj u razdoblju od 20. do 21. studenoga do 13 sati, otuđio osobno vozilo marke ‘VW Golf’, srebrne boje, krapinskih registarskih oznaka koje je bilo parkirano na dvorištu obiteljske kuće u Gornjoj Stubici. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 15 tisuća kuna.

Jučer je policija zabilježila i tri prometne nesreće koje su završile s materijalnim štetama.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba