Zbog planiranih radova na rekonstrukciji željezničkog prijelaza Sveti Rok

Ovog i idućeg vikenda doći će do privremenog zatvaranja Graničnog prijelaza Lupinjak za promet svih vrsta vozila – evo ćete moći prijeći državnu granicu

Objavljeno: 08.11.2022. zagorjeinternational

Iz Policijske uprave krapinsko – zagorske obavještavaju građane da će od 12. studenog, od 7 sati do 13. studenog do 19 sati, te 19. studenog od 7 sati do 20 sati Stalni granični prijelaz za međunarodni promet putnika i roba u cestovnom prometu Lupinjak biti privremeno zatvoren za promet svih vrsta vozila.

-U navedenom razdoblju mole se korisnici da se preusmjere na druge granične prijelaze gdje će moći prijeći državnu granicu. U vrijeme zabrane državnu granicu će na tom graničnom prijelazu moći prelaziti samo pješaci i biciklisti. Promet osobnih vozila i teretnih vozila do 3,5 tone preusmjeravat će sa prema Graničnom prijelazu Hum na Sutli-Rogatec. Granični prijelaz Rogatec će u to vrijeme biti prenamijenjen u Međunarodni cestovni promet putnika i vozila, dok će se teretna vozila nosivosti 3,5 i više tona te autobusi preusmjeravati na Međunarodni cestovni granični prijelaz Macelj i Razvor.

Granični prijelaz biti će privremeno zatvoren zbog planiranih radova na rekonstrukciji željezničkog prijelaza Sveti Rok (Republika Slovenija) koji se nalazi između graničnog prijelaza za međunarodni promet putnika i roba u cestovnom prometu Lupinjak, Republike Hrvatske te graničnog prijelaza za međunarodni cestovni promet Dobovec, Republika Slovenija.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba