[FOTOGALERIJA] Pogledajte kakve su sve ‘pile’ nastupile

VARAŽDIN: Mladi vozači prezentirali svoje vozačko iskustvo s ciljem razvijanja prometne kulture i veće sigurnosti – održana utrka ‘Blacklisted Cup – Velika nagrada Varaždina 2K22’

Objavljeno: 31.10.2022. zagorjeinternational

Pod pokroviteljstvom Grada Varaždina i u organizaciji Udruge Auto klub ‘Blacklisted’, u Varaždinu je, na ulicama u Poslovnoj zoni Jalkovec, jučer održana automobilistička utrka ‘Blacklisted Cup – Velika nagrada Varaždina 2K22’.

Ovakva vrsta cestovne autoutrke po prvi puta je organizirana u Varaždinu, a nakon dosadašnjih utrka u Čakovcu, te na karting stazama u Novom Marofu i Belici, ovo je bio četvrti ovogodišnji ‘trackday event’, prvi na novoj lokaciji u poduzetničkoj zoni Jalkovec. 

Jučerašnja utrka predstavlja četvrtu od pet utrka ‘TIMEATTACK’ natjecanja u kojem brojni vozači mogu osvojiti vrijedne nagrade. Ukupno je to 17. ‘trackday event’ u organizaciji autokluba ‘Blacklisted’, a svi amaterski i profesionalni vozači  imali su prilike prezentirati svoje vozačke sposobnosti na osiguranom i sigurnom mjestu.

Kako navode organizatori, riječ je o vrhunskom događaju namijenjenom ljubiteljima automobilizma koji svoje stečeno iskustvo u prometu prezentiraju u cilju razvijanja prometne kulture i sigurnosti u prometu, a cilj projekta je poticanje edukacije mladih vezano za sigurnost u prometu kako bi se smanjio broj porasta prometnih nesreća na cestama.

Zamjenik gradonačelnika Varaždina Miroslav Marković je zajedno s predsjednikom Udruge Sinišom Baksa, otvorio ‘Veliku nagradu Varaždina 2K22’ koja je još jedan dodatan i zanimljiv sadržaj kojeg Grad nudi. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba