U organizaciji VZ Marija Bistrica i VZ Krapinsko - zagorske županije

MARIJA BISTRICA: Osposobljeno 25 novih vatrogasnih dočasnika prve klase

Objavljeno: 31.10.2022. zagorjeinternational

U organizaciji Vatrogasne zajednice općine Marija Bistrica i Vatrogasne zajednice Krapinsko – zagorske županije, u marijabistričkom Vatrogasnom domu je u nedjelju održano osposobljavanje za zvanje ‘vatrogasni dočasnik 1. klase’, a riječ je o osposobljavanju koje traje šest sati i koje su održali zamjenik zapovjednika VZKZŽ Tomislav Novosel i zapovjednik VZO Marija Bistrica Velimir Babić, javlja Radio Marija Bistrica

Na osposobljavanje su se odazvala 23 vatrogasca i dvije vatrogaskinje, a svi su uspješno završili osposobljavanje i postali vatrogasni dočasnici/dočasnice 1. klase. 

Najviše je bilo članova iz DVD-a Sveti Matej te iz VZO Gornja Stubica. Iz VZO Marija Bistrica novim dočasnicima 1. klase postalo je šest članova DVD-a Tugonica – Podgrađe, četiri člana DVD-a Marija Bistrica i jedna članica DVD-a Selnica. Novog dočasnika ima i DVD Jertovec iz VZO Konjščina. 

Uvjerenja je uručio predsjednik VZKZŽ i VZO Marija Bistrica Stjepan Skuliber, koji je čestitao svima i zahvalio im što i dalje ustraju na vatrogasnom osposobljavanju, a administrativni dio odradio je tajnik VZKZŽ Rajko Jutriša.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba