Radovi bi mogli završiti kroz desetak dana

RADNO U ZLATAR BISTRICI: Uređuje se Ulica Stjepana Radića, a do kraja godine planira se urediti i spoj Grančarske ceste i Selske ulice

Objavljeno: 27.10.2022. VH

U Ulici Stjepana Radića u Zlatar Bistrici započela je sanacija oštećenja asfalta, a radovi obuhvaćaju skidanje gornjeg dijela asfalta te povlačenje novog sloja u punoj širini ulice.

Kako je rekla načelnica Vesna Mikulec, radovi su započeli 24. listopada, a radi se o redovnom godišnjem održavanju prometnica.  

– Asfalt je na toj dionici bio u jako lošem stanju, pa se sada stavila nova podloga, a potom slijedi i novi asfalt. Donji je sloj postavljen i sada još predstoji staviti taj gornji, završni sloj, pa očekujemo da će se ti radovi dovršiti kroz desetak dana – rekla je Mikulec te istaknula da su sredstva osigurana iz proračuna općine, za redovno godišnje održavanje prometnica. 

Radove izvodi tvrtka ‘Čeha elektro’ iz Zlatar Bistrice, a što se tiče točnog iznosa, načelnica kaže da će konačna cijena ovisiti o završnom sloju asfalta, pa je nezahvalno govoriti o tome s obzirom na to da se cijene sada mijenjaju od danas do sutra.  

Također, s ciljem da se uredi što više prometnica na području općine, naglašava načelnica, do kraja godine se planira uređenje još jedne dionice.  

– Trebao bi se još urediti spoj Grančarske ceste i Selske ulice, to bismo još svakako htjeli završiti, no sve ovisi i o vremenskim uvjetima, ali naravno i o tome kakvo će biti stanje s cijenama općenito na tržištu – poručila je Mikulec. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba