VJEROVALI ILI NE: Čovjek nije dobio posao zbog svog prevelikog "alata"

˝Veličinu mog penisa je nemoguće sakriti ili smanjiti, deblji je od moje podlaktice˝

Objavljeno: 27.10.2022. zagorjeinternational

Britanska televizijska mreža Channel 4 u prigodnoj emisiji pod nazivom ‘My massive C..k’, u prijevodu ‘Moj ogromni penis’, u kojoj predstavljaju impresivno obdarene muškarce, predstavila je muškarca koji tvrdi da su ga zbog veličine njegovog penisa odbili na razgovoru za posao, jer su mislili da tijekom razgovora ima – erekciju. Joe, koji nije želio da se objavi i njegovo prezime, ima penis od 24,13 centimetara.  

I dok neki muškarci u toj seriji priznaju da im njihov veliki alat uglavnom ne smeta u životu, Joe se priklonio onima koji kažu da im veliki penis smeta u svakodnevnim aktivnostima. Njegov primjer pokazuje kako ga veličina penisa može čovjeka koštati i karijere.

– Veličinu mog penisa je nemoguće sakriti ili smanjiti, to je jednostavno isključeno. Deblji je od moje podlaktice, ima oko 17,7 centimetara promjera – ispričao je Joe o svojim intimnim mjerama za Metro, a prenosi New York Post. 

Kaže da mora nositi posebno donje rublje, s “torbicom” u koju “sve stane”, kako bi spriječio da mu dijelovi penisa “ispadaju” iz gaća. Međutim, gaćice koje posebno naručuje, nisu mu pomogle da tijekom razgovora za posao odvrati poglede od intimnog eedijela tijela i spriječi neugodnu situaciju. 

– Odgovor koji sam dobio bio je: ‘Nećeš dobiti posao. Mislili smo da si dobar kandidat, ali čini nam se da se dogodilo nešto neprimjereno – rekli su mu, prema onome što je ispričao u emisiji.

– Mislili su da imam erekciju tijekom cijelog intervjua – ustvrdio je, dodavši kako se vidjelo što podsvjesno misle: Možemo vidjeti tvoj alat. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba