Uz to, osvojili i devet srebrnih te 11 brončanih medalja

IZVANREDNI: Članovi nanbudo kluba ‘Wolf Gym VT’ na državnom prvenstvu u Glini osvojili čak šest naslova državnih prvaka

Objavljeno: 25.10.2022. VH

Članovi nanbudo kluba ‘Wolf Gym VT’ iz Velikog Trgovišća sudjelovali su u Glini na ‘Wushu’ državnom prvenstvu. Natjecali su se u disciplinama ‘tui shou’ i ‘sanda light’, a s natjecanja su se vratili s ukupno šest naslova državnih prvaka, odnosno zlatnih medalja, devet srebrnih i 11 brončanih.

Iz kluba ‘Wolf Gym VT’ je nastupilo 11 članova. U seniorskom uzrastu nastupili su Alen Jagušić, Lucia Prekrat, Leon i Lea Bebe, u juniorskom su nastupili Ivan Gašparić, Ivan Barlović, Lea Špoljar i Lucia Prekrat, u kadetskom uzrastu nastupili su Ivan Gašparić, Ivan Barlović, Nik Špoljar i Martin Prekrat, a u uzrastu cicibana nastupili su Josip Križnik i Fran Muselin. 

Od osvojenih šest državnih naslova, dva su osvojena u disciplini ‘tui shou’, a osvojili su ih  Nik Špoljar u kadetskom i Lea Špoljar u juniorkom uzrastu. Ostala četiri naslova su osvojena u disciplini ‘sanda light’, a osvojili su ih Nik Špoljar i Martin Prekrat u kadetskom, Lea Špoljar u juniorkom te Lea Beber u seniorskom uzrastu.

Srebrne medalje osvojili su Ivan Gašparić u diciplini ‘tui shou’ u juniorskom, te u discilini ‘sanda light’ u kadetskom i juniorskom uzrastu, Lucia Prekrat u disciplini ‘sanda light’ u juniorskom i seniorskom uzrastu, Lea Beber u disciplini ‘tui shou’ u seniorskom i Fran Muselin u cicibanskom uzrastu, te u disciplini ‘sanda light’ Leon Beber i Alen Jagušić u seniorskom uzrastu.

Broncu su osvojili Ivan Barlović u disciplinama ‘tui shou’ i ‘sanda light’ u kadetskom i juniorskom uzrastu te Josip Križnik u cicibanskom uzrastu. U disciplini ‘tui shou’, broncu su osvojili Leon Beber i Alen Jagušić u seniorskom, Lucia Prekrat u juniorskom, Martin Prekrat u kadetskom te Fran Muselin u cicibanskom uzrastu. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba