Navodna drama se odvijala u stanu njihove majke u Splitu

UHIĆENA SEVERINA! Pjevačicu prijavila njena sestra zbog navodne tučnjave i nanošenja fizičkih ozljeda 

Objavljeno: 30.08.2022. zagorjeinternational

Pjevačica Severina Vučković uhićena je danas oko podneva u Zagrebu, a do uhićenja je došlo jer je zagrebačka policija od kolega iz Splita dobila zahtjev za njezinim privođenjem za potrebe kriminalističkog istraživanja., prenosi Index.hr.

Povod za uhićenje je, navodi se, neprimjerena prepirka od utorka u splitskom domu majke poznate pjevačice. Prema prijavi njene sestre Marijane, pjevačica se navodno okomila na nju pred njihovom majkom, a sve se odvilo oko 1 sat iz ponoći. Severinina sestra policiji je prijavila da su se njih dvije, navodno, šamarale po cijelom stanu. 

Prema saznanjima Jutarnjeg lista, kako prenosi Index.hr., pjevačica je nakon sukoba otišla na svoju stranu, a njezina sestra u bolnicu odakle se, nakon ukazane liječničke pomoći zbog lakših ozljeda, obratila za pomoć policiji.

Na tijelu njene sestre, liječnici su pronašli podljeve na glavi i leđima te porezotine. 

Severina je uhićena za zagrebačkom aerodromu, a na putu u postaju gdje treba dati izjavu, pjevačica se obratila i svome odvjetniku Mati Matiću.

Matić je potvrdio uhićenje rekavši da je Severina u međuvremenu puštena i da će postupak ići redovnim putem jer da ‘nema potrebe za svom tom predstavom koja za sobom povlači i druge stvari poput pretresa doma kao da je najveći kriminalac u pitanju’.

Ipak, priča se i da je njena sestra Marijana lažno prijavila napad. Naime, neki izvori tvrde da je upravo ona došla u stan u kojem živi njihova majka te napala pjevačicu, nanijevši joj ozljede. Severina je otišla, a njena sestra je počela udarati po vratima drugih stanara i bacati se po stubištu kako bi si sama nanijela ozljede, kažu drugi izvori.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba