Prijava ekipa traje do 19. kolovoza

NATJECANJE SA STARIM VATROGASNIM KOLIMA: DVD Krapinske Toplice u subotu 27. kolovoza organizira 14. “Memorijal Marije Badl“

Objavljeno: 11.08.2022. zagorjeinternational

Dobrovoljno vatrogasno društvo Krapinske Toplice, u subotu, 27. kolovoza, s početkom u 15 sati, kod novog vatrogasnog doma organizira vatrogasno natjecanje sa starim vatrogasnim kolima – 14. “Memorijal Marije Badl“.

Ekipe se mogu prijaviti najkasnije do petka, 19. kolovoza. Kotizacija iznosi 400 kuna po ekipi, u što je uključena prehrana te osvježavajući napitak prilikom izvođenja vježbe.

Natjecanje će se održati u muškoj i ženskoj kategoriji. Prema pravilniku za natjecanja, vježbe se izvode sa zaprežnim špricama, pa tako svako društvo, vježbu izvodi s vlastitom štrcaljkom, a ako je nemaju izvodit će je na štrcaljki organizatora natjecanja koja je proizvedena 1870. godine.

Za najbolje ekipe osigurani su pehari, a dodijelit će se i nagrade za najstariju ekipu i najstarijeg natjecatelja, dok će se pobjedniku dodijeliti i prijelazni pehar. Nakon natjecanja, održat će se i druženje svih sudionika. Pravilnik za natjecanje sa starim vatrogasnim kolima te obrasci za prijavu mogu se preuzeti na web stranici DVD-a Krapinske Toplice.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba