Prijave otvorene do 19. srpnja

Općina Mače u potrazi je za komunalnim radnikom na određeno vrijeme 

Objavljeno: 13.07.2022. VH

Općina Mače raspisala je natječaj za prijem u službu komunalnog radnika koji će na toj poziciji zamijeniti odsutnog namještenika, a za posao se traži jedna osoba koja će biti zaposlena na određeno vrijeme, do povratka odsutnog namještenika s bolovanja.  

Na oglas se mogu prijaviti svi pod uvjetom da imaju završenu srednju stručnu spremu prometne, građevinske ili tehničke struke, te ako imaju vozačku dozvolu ‘B’ kategorije. Također, za prijavu je potrebna punoljetnost i zdravstvena sposobnost za obavljanje poslova radnog mjesta.

Uz pisanu prijavu, kandidati su dužni priložiti životopis, dokaz o državljanstvu, dokaz o stečenoj stručnoj spremi, uvjerenje nadležnog suda da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak, vlastoručno potpisanu izjavu da za prijem u službu ne postoje zapreke iz članaka 15. i 16. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj samoupravi te dokaz o ostvarivanju prava prednosti (ako je primjenjivo). 

Više informacija o opisu posla te naknadi objavljeno je na službenim stranicama Općine Mače (Natječaji). Svi zainteresirani prijave mogu slati na adresu Općine s naznakom “Oglas za prijam u službu na određeno vrijeme – komunalni radnik“, a sve to do 19. srpnja do 12 sati. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba