Niskogradnja Hren velikim ‘team buildingom’ okupila svoje djelatnike

PRILIKA ZA VESELJE I OSNAŽIVANJE OSJEĆAJA ZAJEDNIŠTVA: “Djelatnici su najveća snaga ove tvrtke pred kojom su brojni kvalitetni projekti”

Objavljeno: 06.06.2022. zagorjeinternational

Tvrtka Niskogradnja Hren d.o.o. iz Donje Stubice koja zapošljava 130 djelatnika, protekle je subote organizirala veliki ‘team building’ za svoje djelatnike, a to je bila prava prilika da se svi zajedno podruže uz sport i hranu. 

Sportski tereni na jezeru Golubovec u Donjoj Stubici poprimili su olimpijski duh. Tako su se natjecali u badmintonu, odbojci, skakanju u vreći, nošenju jajeta, prolasku ispod letve, bacanju betonske kocke s ramena i u kraljevskoj disciplini povlačenja konopa. Oni najbolji nagrađeni su besplatnom večerom za cijelu ekipu u restoranu “Punkt Beer House”, a četiri naj sportaša slobodnim danom. 

Bila je to prilika za veselje, druženje, glazbu i osnaživanje osjećaja zajedništva, a navedeno druženje ima tendenciju da postane tradicionalno. 

– Upravo ovakva druženja i pozicioniranje djelatnika na prvo mjesto u Niskogradnji Hren uvijek je bio prioritet. Djelatnici su najveća snaga ove tvrtke pred kojom su brojni kvalitetni projekti – poručuju iz tvrtke. 

Dva desetljeća konstantnog usavršavanja znanja, ulaganja u svoje zaposlenike i najmoderniju tehnologiju, pozicioniralo je tvrtku među najbolje građevinare u Republici Hrvatskoj, a konstantna želja za napredovanjem i što kvalitetnijim poslovanjem, dovela je vrhunske stručnjake u kolektiv. To je ujedno i jedan od ciljeva tvrtke, postati najbolji i najpoželjniji poslodavac. 

Tvrtka se bavi niskogradnjom i visokogradnjom te prodajom betona i betonske galanterije. Također djelatnosti su prodaja građevinske opreme i zbrinjavanje građevinskog otpada. Uz uspješno vođenje jednog od najpoznatijeg restorana u Zagorju “Punkt Beer House”, proizvodnju kvalitetnih vina “Vina Hren” i vrhunskog bućinog ulja “Bučina Kaplja”, pred tvrtkom su i brojni novi projekti. Kreće se s rebrendiranjem tvrtke u krovnu NHG Grupu i sve njezine sestrinske tvrtke. Radi se na projektima nove betonare i Hotelu “Punkt”, kao i brojnim drugim projektima. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba