SVJETSKI KAOS: Farmaceutski giganti podigli tužbu – profit im pao za 20-ak posto

Dr. Oz osmislio čaj s kojim dijabetes odlazi u povijest?

Objavljeno: 11.04.2022. zagorjeinternational

Sveopće poznati američki kardiokirurg, autor i jedan od vodećih stručnjaka moderne medicine dr. Oz izumio je lijek ˝DiaTea˝ – revolucionarni čaj koji je do njegovog laboratorija došao sasvim slučajno, a zbog kojeg su protiv dr. Oza tri najveće farmaceutske kuće na svijetu pokrenule tužbu teretivši ga da promovira neoprobani lijek. Oz je lijek, nakon što se uvjerio u njegova svojstva, preporučio svim svojim pratiocima, što je razljutilo velike igrače jer im ˝DiaTea˝ značajno “krade” profit.

Ispitivanje lijeka

Ozovi podaci, na osnovu dosadašnjih istraživanja, pokazali su da je DiaTea, doprinio liječenju dijabetesa kod više od 273.000 ljudi godišnje, širom svijeta.

Formulu DiaTea proučio je nakon što ga je kontaktirao herbolog Isak Popović, porijeklom s Balkana, ustvrdivši da je kombinacija bilja koje se može naći unutar granica Hrvatske, kao i u ostatku regiona, najbolji lijek za šećer u krvi.

Oz je pažljivo prišao ispitivanju ˝DiaTeaa˝, a s vremenom su mu se javljali i drugi naučnici, iz Australije, Japana i Južne Afrike, koji koriste iste ili srodne biljke kako bi pomogli svojim pacijentima i pacijenticama. Kada je završio s ogledima, sve mu je bilo jasno – lijek koji ubija dijabetes zauvijek postoji.

-Konačno smo otkrili jednostavan recept za liječenje dijabetesa i neće nas ušutkati – poručuje Oz koji je čaj promovirao na svom webu i putem renomiranih medija, kao što su Fox News. Snimio je i specijalnu epizodu svog showa, u kojoj govori o blagodatima ovog preparata. Ubrzo se pročulo da pravi lijek za dijabetes postoji i priča je dobila novi tok.

Stopiranje

Tri najveće farmaceutske kompanije koje proizvode lijekove za dijabetes – Merck, GSK i Sanofi odmah su se udružile i podnijele tužbu, zbog čega je Oz spriječen da emitira unaprijed snimljenu epizodu svog showa, a promociju DiaTea morao je stopirati i na svom sajtu, piše portal prirodnolijecite

Farmaceutski giganti tvrde da dr. Oz promovira neodobrene medicinske metode i prakse. Njihov advokat je otišao korak dalje i dodao:

-… ipak bolje koristiti naše lijekove – rekao je advokat čije su kompanije zabilježile pad akcija od ukupno 18 posto, neposredno prije podnošenja tužbe.

Dokazi

Slijedbenici lika i djela dr. Oza iskoristili su društvene mreže kako bi ukazali da je gubitak profita velikih kompanija pravi razlog zbog kojeg se Oz suočava s tužbom i trpi pritisak.

Promatrajući tisuće pacijenata, Oz je otkrio da dijabetes ne izaziva stvaranje sloja masti koji blokira inzulin i taloži se oko pankreasa, kao što je mislila medicinska zajednica. Naime, taj sloj masti koji blokira inzulin je ustvari pravi uzrok dijabetesa.

U pitanju je revolucionarno otkriće koje bi moglo doprinijeti da ova opaka bolest nestane s lica zemlje, a dr. Oz ima čvrste dokaze, kojima potvrđuje svoje nalaze. Prema njegovim riječima, ˝DiaTea˝ je pomogao stotinama tisuća žena i muškaraca da se izbore sa dijabetesom, za samo dva tjedna.

Jedna od uspješnih priča koja dokazuje efikasnost “DiaTea” je sudbina 63-godišnjeg Mateja Šimunovića, rodom iz Zadra, koji je čaja otkrio za vrijeme boravka u Chicagu kod sina, snahe i unuka, gdje je Šimunoviću i otkriven napredni slučaj dijabetesa i prijetila mu je amputacija obje noge. Zahvaljujući studioznosti sina koji je doktor po struci, otkriven je i ˝DiaTea˝, nakon čijeg se aktivnog korištenja Šimunović izliječio, a kojem je dijabetes otkriven prije osam godina i od tada se borio da snizi razinu šećera u krvi.

-Mjerio sam šećer nakon ručka i uvijek je bio nenormalno visok. Nakon prve doze DiaTea prestao sam da razmišljam. 20-ak minuta kasnije osjećao sam se čudno. Preplavio me neki mir. Na trenutak sam čak i zaboravio da bolujem od dijabetesa – rekao je Šimunović nakon prvog dana uzimanja čaja.

-Dva mjeseca kasnije, lijekovi mi više nisu potrebni. Razina šećera mi je konstantno u granicama normale. Iskreno mislim da sam izliječen. Ne mogu da vjerujem. Nakon toliko godina borbe protiv ove užasne bolesti, konačno sam slobodan. Osjećam da iz dana u dan imam sve više snage i ne moram više da uzimam sve one lijekove, koje sam u međuvremenu počeo da mrzim. I ono što mi je najvažnije – moja porodica više ne mora brinuti o mom zdravlju. Osjećam se sjajno. Izgubio sam četiri kilograma – rekao je 60-og dana Šimunović.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba